Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

DIRECT DE LA FERMA VA OFERA PRODUSE NATURALE PENTRU O VIATA MAI BUNA

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on October 27, 2013 at 11:45 AM

 

DIRECT DE LA FERMA este noua linie de produse ce uneste grija fata de sanatatea consumatorului cu atentia fata de alimente, avand si doua elemente decisive in a se pozitiona in topul producatorilor de produse naturale : terenul si oamenii.

 

 


Stiati ca in urma cercetarilor oamenilor de stiinta, a rezultat ca peste 75% din boli ar putea fi evitate printr-o alimentatie sanatoasa, normala, bazata pe ingrediente naturale ?


Tot mai des se apreciaza ca in secolul XXI principala problema nu va mai fi gasirea hranei sau confruntarea cu foametea, cum era pana acum, ci calitatea mancarii.


Cu alte cuvinte intrebarea se va pune nu cat mancam, cat mai ales CE MANCAM ?


Din fericire si cumparatorul roman incepe sa aiba posibilitatea de a alege produse realizate in conditii naturale, respectand vechile retete de fabricatie si oferind o adevarata comoara de vitamine si principii nutritive.


Astfel DIRECT DE LA FERMA este noua linie de produse ce uneste grija fata de sanatatea consumatorului cu atentia fata de alimente, avand si doua elemente decisive in a se pozitiona in topul producatorilor de produse naturale : terenul si oamenii.Tifesti-Vrancea: loc binecuvantat de Dumnezeu, oameni si natura


Produsele DIRECT DE LA FERMA beneficiaza de calitatile extraordinare ale solului din regiunea Vrancea-Panciu.


Pamantul respectiv uneste umiditatea perfecta, combinata cu expunerea la soare peste jumatate de an, cu o inclinatie a pantei ce favorizeaza acumularea de energie solara si cu un sol de cea mai buna calitate, ne-epuizat si plin de minerale valoroase pentru organism. Calitatea pamantului inseamna si calitatea roadelor, iar metodele de productie sunt alese astfel incat sa permita mentinerea vitaminelor si a mineralelor pentru a va asigura o hrana sanatoasa si nutritiva.


Asa cum spuneam nu doar pamantul este binecuvantat ci si oamenii de la DIRECT DE LA FERMA contribuie la succesul acestei linii de alimente.


Echipa este condusa de valorosul Daniel Guzu, un om care cunoaste valorile vietii si care stie ca pentru a castiga ai nevoie in primul rand de sanatatea ta si a familiei tale, iar sanatatea se obtine prin hrana corecta.Gemul de mere de la DIRECT DE LA FERMA: fara adaos de zahar, aditivi sau conservanti


”M-a preocupat dintotdeauna hrana sănătoasă, m-am întors astfel în satul în care m-am născut – Ţifeşti, din podgoria Panciu – cu gândul de a înfiinţa o plantaţie pentru mine şi familia mea. Am descoperit că mulţi oameni doresc să mănânce sănătos şi pasiunea mea a devenit mai mult decât un hobby.


Acum, la poalele Munţilor Vrancei îngrijesc 150 de hectare de viţă de vie şi 80 de hectare de livadă. Această plantaţie dispune de o platformă pe care se fructifică toate roadele, de la cele mai mari, care se consumă proaspete, până la cele mai mici, care se transformă în suc sau oţet. Din struguri se produc vinuri, sucuri şi gemuri. Pentru fructe am construit un depozit cu atmosferă controlată unde merele se păstrează în stare proaspată de-a lungul întregului an. Aici se obţin şi sucurile, gemurile, oţetul, fără conservanţi şi fără zahăr rafinat.


Cantităţile de produse chimice folosite pentru îngrijirea plantelor sunt minime, nedetectabile în urma analizelor la fructe.


Consumăm toate aceste produse eu şi familia mea. Copiii mei consumă fructele şi sucurile produse în fermă.Vi le recomand cu încredere!” asa isi povesteste experienta proprietarul de la DIRECT DE LA FERMA-Daniel Guzu.


Acum cu o varietate de produse ce includ gemuri, dulceturi, fructe si sucuri naturale DIRECT DE LA FERMA a devenit un nume ce nu poate fi ocolit de iubitorii calitatii si ai bunului gust din Romania.


Sa nu uitam vechea si inteleapta vorba a bunicilor nostrii : esti ceea ce mananci, daca mancam sanatos, vom fi sanatosi.


Haideti sa gustam cu totii produsele sanatoase DIRECT DE LA FERMA.Suc de mere din livada proprie


Discount pentru comenzile online:

- pentru comenzi intre 100 si 200 lei discount de 5%;

- pentru comenzi mai mari de 200 lei discount de 10%.

Profita acum!!! Promotie cu timp limitat!!!

Comenzi la telefon: 0734.887.119, 0737.267.310

Categories: Informatii/Stiri, Cultura si Educatie