Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

DAN DIACONESCU DA O LOVITURA DE MAESTRU: IL ATRAGE DE PARTEA SA PE LIDERUL DE ACTIVITATE AL SENATORILOR: IONEL AGRIGOROAEI

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on June 16, 2014 at 1:20 PM

Un nou echilibru politic apare pe scena parlamentara a Romaniei, odata cu trecerea senatorului Ionel Agrigoroaei in fruntea grupului parlamentar PPDD.

 

Incredintarea destinului grupului parlamentar al Partidului Poporului Dan Diaconescu in mainile celui mai activ senator si parlamentar roman: Ionel Agrigoroaei, marcheaza o neasteptata activizare a partidului ce parea pus pe tusa dupa esecul de la europarlamentare.


Liderul in eficienta al parlamentarilor romani: Ionel Agrigoroaei primit in inima Africii: Harare.Acum cu o miscare indrazneata Dan Diaconescu reuseste sa refaca prezenta parlamentara a partidului sau si prin cooptarea ca Vice-Presedinte al PPDD a energicului senator iesean Ionel Agrigoroaei, cunoscut pentru faptul ca a fost ales de doua ori in 2013 si 2014 drept cel mai activ parlamentar si a fost decorat de corpul diplomatic, reuseste sa creeze un nou echilibru parlamentar din care PPDD nu are decat de castigat, ca si scena politica din tara noastra.

 


Vocea anticoruptie a PPDD, ocultata in ultimele luni, revine in prim planul actiunii si va decide alegerile prezidentiale si soarta guvernului Ponta.


Prin atragerea senatorului Ionel Agrigoroaei de partea sa Dan Diaconescu merge din nou pe cai mari.

 


Momentul soc pe scena parlamentului a avut loc in data de 11 iunie 2014, cand senatorul Ionel Agrigoroaei a anuntat in plenul Parlamentului decizia sa, decizie ce a schimbat echilibrul de forte din parlament.


In urma unei declaratii discriminatorii, iresponsabile si extrem de jignitoare, facuta de domnul Kelemen Hunor la adresa alegatorilor mei, care in peste 15 mari localitati din Iasi m-au votat cu peste 30% si la adresa Partidului Poporului - Dan Diaconescu, precum si in semn de solidaritate si obligatie morala fata de partidul si alegatorii care m-au trimis sa-i reprezint, va anunt ca, incepand de astazi, 11.06.2014, voi activa in Senatul Romaniei ca membru al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, luptand impotriva extremismului, discriminarii si al iresponsabilitatii politice.


Bineinteles ca voi avea acelasi respect faţă de colegii mei din UDMR, care sunt oameni de valoare, neluand in calcul nici macar faptul ca UDMR reprezinta doar 6% dintre alegatori iar partidul meu, PP-DD, 15%.


Eu consider ca valoarea nu se masoară in procente iar un lider politic responsabil trebuie sa respecte vointa electoratului.

 

 

Categories: Informatii/Stiri, Cultura si Educatie, Politica externa