Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

ANA ARE..UN BRAND ROMANESC DE SUCCES

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on September 7, 2015 at 12:30 PM

Imi doresc ca in lumea copiilor mei sa poata fi usor regasite produse care respecta si valorifica generozitatea naturii.

Daniel Guzu-Director General-CRAMA NATURA si ANA ARE


De unde pot veni cele mai bune produse daca nu DIRECT DE LA FERMA?

 

 


Cel putin aceasta pare a fi folosofia antreprenorului de success Daniel Guzu, proprietarul CRAMEI NATURA, un conglomerat de 150 de hectare de vie si 80 de hectare de livada, situat in inima Vrancei si in vestita patrie a vinurilor spumante- Panciu.

  

Produsele de la CRAMA NATURA sunt gata sa ne bucure viata si sa ne ofere sanatate.


 

 

Fructele minunate dar si dulceturile si gemurile zonei ca si vinurile spumante si linistite, produse de acesta, se pot regasii sub branduri celebre precum: ANA ARE, dar si pe site-ul de cumparaturi on-line: DIRECT DE LA FERMA.

 

 


Produsele din gama DIRECT DE LA FERMA au marele si rarul avantaj de a fi rezultatul nu doar al unui teren de exceptie, precum este cel vrancean, vestit pentru calitatea roadelor produse, dar au si meritul de a fi create de Daniel Guzu special pentru a oferi sanatate si o dieta perfecta consumatorului.

 

 


Fara aditivi si adausi chimici, compuse doar din cele mai atent selectionate fructe, dupa retete naturale, produsele prezentate pe site-ul si sub imaginea DIRECT DE LA FERMA asigura consumatorului garantia prospetimii si naturaletii.

  

Sucurile pe baza de afine sunt cheia unei vieti sanatoase.


 

 

Ca un exemplu pentru miracolele santatii continute in produsele de la DIRECT DE LA FERMA este sucul ce contine celebrele afine.

 

 


Afinele, cultivate la Ţifeşti -Vrancea, aduc cu ele efectele benefice pentru organism precum: imbunătăţirea vederii, efectul antiulceros, efectul antidiabetic, tonifiant nervos şi de întărire a sistemului imunitar.

 

 


Consumi sucuri natural si beneficiezi de tot ce natura a creat in intelepciunea ei pentru a ne mentine echilibru si a ne da longevitate, spune Daniel Guzu.

 Dulceata de nuci verzi..un al produs marca DIRECT DE LA FERMA ce i-a incantat pe consumatori.

 


E fascinant cum natura ne oferă nu tot, ci mai mult decât avem nevoie acesta este mottoul dupa care se conduce omul de afaceri ce a repus agricultura vranceana pe harta Romaniei.


 

 

”M-a preocupat dintotdeauna hrana sănătoasă, m-am întors astfel în satul în care m-am născut – Ţifeşti, din podgoria Panciu – cu gândul de a înfiinţa o plantaţie pentru mine şi familia mea. Am descoperit că mulţi oameni doresc să mănânce sănătos şi pasiunea mea a devenit mai mult decât un hobby.

 

 


DIRECT DE LA FERMA este sursa perfecta de produse ce impletesc armonios grija fata de consumator si sanatatea lui, cu minunatele roade ale Vrancei, ce sosesc, fara efort la usa dvs.

 

 


ANA ARE.. si mere, si pere, si cirese, dar are si dulceata, si sucuri, si otet din mere, toate facute cu pasiune la ferma din Ţifeşti.

 


Comanda dvs poate fi facuta direct de pe site: DIRECT DE LA FERMA!

Categories: Informatii/Stiri, Cultura si Educatie