Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

PRIMAVARA INCEPE CU SUC ENERGIZANT DE LA ANA ARE

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on April 19, 2016 at 4:20 AM

ANA ARE este deja cunoscuta pentru sucurile sale exceptionale, realizate din fructe atent selectionate, presate la rece, pentru a pastra vitaminele si mineralele benefice pentru o alimentatie sanatoasa si o dezvoltare armonioasa.


 

Din luna aprilie, ANA ARE isi imbunatateste oferta de sucuri naturale proaspete,cu un SUC ENERGIZANT, cu 40% continut de catina, fructul miracol ce iti furnizeaza energie si iti imbunatateste sanatatea!

 


Primavara, stim cu totii, vine cu stari persistente de oboseala, ce pot fi combatute doar prin cresterea consumului de fructe si legume obtinute prin presare la rece.

 


Organismul are nevoie sa asimileze continutul suculent, delicios, bogat in vitamine, purificator, sanatos si nutritiv al fructelor si legumelor proaspat stoarse, iar catina este suplimentul oferit de natura, exact pentru a ne creste energia si vitalitatea.

 


ANA ARE a reusit sa imbutelieze energia pamantului vrancean in noul SUC ENERGIZANT


Spre deosebire de sucurile energizante, ce contin cofeina sau alti stimulenti nervosi, ce dau doar o aparenta senzatie de mai bine, pacalind mintea, sucul de la ANA ARE contine catina, 100% naturala, fara zahar, E-uri sau conservanti.

 


ANA ARE vine astfel in ajutorul organismului tau, hidratandu-l si furnizandu-i energie naturala in acelasi timp.

 


Primavara aceasta e timpul sa incerci energia naturala..energia din catina si de la ANA ARE.


 

Categories: Informatii/Stiri, Cultura si Educatie, CASA PANCIU-HOUSE OF PANCIU