Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

ALOCUTIUNEA SPECIALA A PROF. DR. ANTON CARAGEA IN FATA PARLAMENTULUI REGATULUI CAMBODGIEI

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on June 27, 2016 at 6:05 AM

Cu ocazia vizitei oficiale, desfasurate de delegatia condusa de Presedintele IRICE in Regatul Cambodgiei, Prof. Dr. Anton Caragea a fost invitat sa tina un discurs in plenul Parlamentului Cambodgiei.Excelenta Sa Prof. Dr. Anton Caragea se adreseaza sesiunii extraordinare a Parlamentului Regal al Cambodgiei.


Aceasta este o onoare rezervata numai sefilor de stat in exercitiu si personalitatilor eminente in plan mondial, cel mai recent caz fiind cel al Secretarului general al Natiunilor Unite-Ban Ki Moon.


Discursul tinut de E.S. Prof. Dr. Anton Caragea in fata Parlamentului, Guvernului si a corpului diplomatic acreditat in Regatul Cambodgiei, a marcat evolutia uimitoare a Regatului in ultimii 30 de ani, a subliniat rolul profund stabilizator al Cambodgiei in regiune si in plan international si a apreciat rolul de lider mondial al Primului Ministru-Academician Dr. HUN SEN.

 Excelenta Sa Prof. Dr. Anton Caragea se adreseaza reuniunii extraordinare a Guvernului Regal al Cambodgiei si corpului diplomatic.


 

Cambodgia este astazi un exemplu de democratie si de dezvoltare economica si sociala si o tara model, a concluzionat in aplauzele asistentei Prof. Dr. Anton Caragea.


Cronica fotografica a sesiunii speciale a Parlamentului regal poate fi accesata aici: CABINET PRESEDINTE

Categories: Informatii/Stiri, Politica externa, Cultura si Educatie