Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

VINUL DIPLOMATILOR DIN 2014 POATE FI APRECIAT LA EXPO DRINK & WINE

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on October 29, 2014 at 7:00 AM

Va asteptam la EXPO DRINK & WINE, in perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014, la standul CASA PANCIU spre a degusta impreuna vinul ambasadorilor-cel mai bun vin al Romaniei.


Incepand din 29 octombrie 2014, in incinta Romexpo, isi deschide portile EXPO DRINK & WINE, expozitie specializata in domeniul bauturilor alcoolice si non-alcolice din Romania care timp de cinci zile ofera publicului interesat posibilitatea de a se familiariza cu cele mai bune bauturi alcoolice din tara noastra si din intreaga lume.

 
 

Noutatile Casei Panciu si sub brandul Domeniile Panciu: Feteasca Neagra.

 


Totodata ne bucuram sa anuntam ca la EXPO DRINK & WINE -2014, publicul iubitor al bauturilor fine si al calitatii va putea degusta cea mai apreciata si votata bautura din tara noastra: vinul diplomatilor pentru 2014, vin produs de Casa Panciu.


Vinurile extraordinare, ce impletesc cea mai noua tehnologie din domeniu cu experienta si cu climatul unic al zonei Vrancea, create cu dragoste si atentie de vinificatorii de la Casa Panciu, au castigat competitia celor mai valoroase vinuri romanesti, fiind medaliate cu aur de diplomatii acreditati la Bucuresti, in cadrul competitiei organizate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, in decembrie 2013.


Cu aceasta ocazie au castigat medalia de aur si au devenit vinurile de reprezentare internationala a tarii noastre, vinurile colectiei SAGIO-cupajul de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra si vinul spumant obtinut din Muscat Ottonel de la Casa Panciu.


In cadrul EXPO DRINK & WINE -noiembrie2014, vizitatorii mai pot degusta si noutatile oferite de CASA PANCIU: noutăţi de marcă, mai ales din gama HoReCa, reprezentată prin sortimentele Chardonnay ( sec), Cabernet Sauvignon vinificat în alb (sec) – vedeta gamei, Aligote ( demisec), Şarba (demisec), Rose din Cabernet Sauvignon) – sec, Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra 2012 (sec), precum si Feteasca Neagra 2013.
 

Frizzante de la CASA PANCIU: aroma si persistenta.


Cei care calca pragul expozitiei pot acum degusta aceste adevarate perle ale bunului gust, apreciate de diplomatii straini, si pot deveni pentru o zi la randul lor ambasadori ai vinului romanesc si se pot bucura de calitatile magice ale vinului de la Casa Panciu, precum cele mai mari personalitati ale lumii internationale.


In data de 1 noiembrie 2014, o delegatie de diplomati, condusa de Prof. Dr. Anton Caragea va degusta, in cadrul EXPO DRINK & WINE cele mai noi creatii ale talentatilor vinificatori de la Panciu.


Va asteptam la EXPO DRINK & WINE, in perioada 29 octombrie-2 noiembrie 2014, la standul CASA PANCIU spre a degusta impreuna vinul ambasadorilor-cel mai bun vin al Romaniei.

Categories: Informatii/Stiri, Cultura si Educatie