Institute of International Relations and Economic Cooperation

News & Articles

VENITI LA DEGUSTARE! VENITI LA GOODWINE MARTIE 2015 ! VENITI LA CASA DE VINURI COTNARI

Posted by Institute of International Relations and Economic Cooperation on March 16, 2015 at 6:50 PM

Targul international de vinuri Goodwine, editia martie 2015, aduce o premiera deosebita pentru publicul iubitor al bauturilor fine din Romania: degustarea celei mai apreciate bauturi din tara noastra: vinul diplomatilor pentru 2015 de la Casa de Vinuri: COTNARI.


Veti avea bucuria de a va putea intalni cu CASA DE VINURI COTNARI, in perioada 20-22 martie 2015, la Bucuresti, cand se deschide o noua editie a Targului International de Vinuri Goodwine.


Iubitorii vinului romanesc de calitate, vor fi recompensati si cu ocazia acestui eveniment, putand degusta cele mai alese creatii ale vinificatorilor romani si se pot delecta cu vinurile ce au cucerit Europa si intreaga lume: vinurile Casei de Vinuri COTNARI.
Feteasca Neagra din Gama Domenii a CASEI DE VINURI COTNARI va fi vedeta incontestabila la Goodwine-2015.


Casa de Vinuri COTNARI-cel mai faimos producator roman, ales in decembrie 2014 drept VINUL DIPLOMATILOR, vinul de reprezentare al Romaniei pentru anul 2015, va pune la dispozitia vizitatorilor oportunitatea de a degusta minunile ce incanta presedinti, diplomati si lideri din intreaga lume, produsele premiate in competitia din 2014.


Astfel, va putea fi degustata extraordinara Busuioaca de Bohotin, cunoscuta in plan international sub eticheta: Colocviu la Paris si impresionand prin notele aromatice deosebite si gustul incantator, impreuna cu o durabilitate ce cucereste.


Busuioaca de Bohotin este considerata drept vinul perfect, ce imbina tipicitatea, aroma, gustul complet si tehnologia moderna.


Iubitorii vinului bun se vor mai putea delecta cu o piesa ce a devenit deja un simbol national: Grasa de Cotnari, vinificata in sec, vin cu o persistenta deosebita si o calitate ce la facut celebru in intreaga lume, cu o viteza nemaintalnita.Toata lumea asteapta cu pofta un pahar din VINUL DIPLOMATILOR PENTRU 2015.


La fel de iubita, Feteasca Neagra din Gama Domenii, a Casei de Vinuri Cotnari, va face cu ochiul din paharele de degustare si va bucura fara indoiala miile de doritori sa deguste cele mai bune vinuri romanesti.


Pentru a incanta vizitatorii, editiei din martie 2015, a Goodwine, Casa de Vinuri Cotnari isi prezinta cu aceasta ocazie si echipa de aur: cu Stefan Timofte, somelierul Case de Vinuri care cu verva, pasiunea si cunostiintele ce l-au facut celebru, va da publicului adevarata masura a calitatii vinurilor de la Cotnari.


Vor mai fi prezenti si laureatii editiei din 2014, CEI MAI BUNI CREATORI DE VIN: George Malutan enologul Cramei Cotnari si Victor Deleanu-Presedintele Casei de Vinuri COTNARI.


Totodata pentru a prezenta si a aduce un plus de recunostere vinului romanesc in plan international, in data de 21 martie 2015, Prof. Dr. Anton Caragea-Președintele Director General al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica si o delegatie de parlamentari si de ambasadori vor inaugura expozitia si vizita zona dedicată CASEI DE VINURI COTNARI, creatoarea celui mai bun vin românesc -Vinul Diplomatilor.


Cu alte cuvinte aveti zeci de motive pentru a va bucura de cele mai bune vinuri romanesti de la Casa Cotnari, pentru a asculta sfaturile enologilor si a va intalni cu cei mai buni creatori de vinuri ai anului 2014 si mai ales sa hoinariti intre vinurile extraordinare de la Goodwine-martie 2015.


CEL MAI BUN AL ROMANIEI poate fi vazut aici:

You need Adobe Flash Player to view this content.


Vinurile deosebite de la Casa de Vinuri COTNARI au castigat competitia celor mai valoroase vinuri romanesti, fiind medaliate cu aur de diplomatii acreditati la Bucuresti, in cadrul competitiei organizate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, in decembrie 2014.


Au castigat medalia de aur si au devenit vinurile de reprezentare internationala a tarii noastre, vinurile colectiilor DOMENII si COLOCVIU.

 


Categories: VINUL DIPLOMATILOR, Cultura si Educatie, Informatii/Stiri